Search

Tres empreses amb projectes de doctorat industrial entre les 10 premiades als D+I Innovation Awards

La cerimònia dels D+I Innovation Awards 2023 va reconèixer 10 entitats del sector tecnològic, incloent investigadors i empreses emergents. Tres de les entitats premiades són beneficiàries del Pla de Doctorats Industrials de la Generalitat de Catalunya, amb ACCIONA, Luxquanta i Mitiga Solutions rebent premis en diferents categories.

El passat 19 d’octubre es va celebrar la cerimònia dels D+I Innovation Awards 2023,  on es va reconèixer 10 entitats entre investigadors, empreses emergents i altres actors de l’ecosistema tecnològic. La cerimònia dels premis és un punt de trobada entre emprenedors, equips d’innovació, multinacionals tecnològiques, empreses emergents, representants de l’Administració Pública, acceleradores, inversors de capital risc i altres protagonistes de l’ecosistema R+D+I. Els premis, atorgats per un jurat independent, van tenir una assistència rècord de gairebé 300 persones. A l’esdeveniment, van destacar la importància de la col·laboració en l’àmbit tecnològic per enfrontar desafiaments complexos.

De les deu entitats premiades, tres són empreses beneficiàries dels ajuts del Pla de Doctorats Industrials de la Generalitat de Catalunya. ACCIONA, amb tres doctorats industrials ha estat premiada en la categoria de “Millor projecte de digitalització a gran empresa”. Luxquanta, amb un projecte de doctorat industrial, ha estat premiada en la categoria de “Millor projecte de digitalització a pime” i l’empresa Mitiga Soluctions, nascuda com una Spin-off de Barcelona Supercomputing Center i amb dos doctorats industrials acabats, ha estat premiada en la categoria de “Millor startup”.

Llegir la notícia sobre l’esdeveniment en el següent enllaç.