documents estratègics

Mèdia

Descàrregues

el llibre conmemoratiu dels 10 anys

El Pla de Doctorats Industrials commemora una dècada de recerca col·laborativa a Catalunya amb la publicació d’un llibre

L'obra ofereix una retrospectiva de l'evolució dels doctorats industrials, destacant la contribució del personal doctor en el progrés econòmic i social de Catalunya. | El llibre desgrana l'impacte del Pla des dels seus inicis, comparant-lo amb programes internacionals i evidenciant un canvi de tendència en la inserció laboral del personal doctor cap al sector privat no acadèmic.

MEMÒRIA

Us donem la benvinguda a la memòria del Pla de Doctorats Industrials del 2022. Aquí trobareu un recull de les principals actuacions executades durant l’any, els resultats obtinguts i una valoració global de com s’ha portat a terme el Pla en el context del segon anys de pandèmia i les vacunacions massives. Aquesta memòria s’adreça, principalment, a tots els participants i entitats implicades en el Pla, però també a totes les persones que tenen interès en la recerca col·laborativa, la transferència de coneixement i la innovació.

flyer

Us donem la benvinguda a la memòria del Pla de Doctorats Industrials del 2021. Aquí trobareu un recull de les principals actuacions executades durant l’any, els resultats obtinguts i una valoració global de com s’ha portat a terme el Pla en el context del segon anys de pandèmia i les vacunacions massives. Aquesta memòria s’adreça, principalment, a tots els participants i entitats implicades en el Pla, però també a totes les persones que tenen interès en la recerca col·laborativa, la transferència de coneixement i la innovació.

MÈDIA

Reprodueix vídeo
Reprodueix vídeo
Reprodueix vídeo
Reprodueix vídeo

+mèdia

galeria

descàrregues

logotips del pla DI

Descàrrega Logotips (ZIP)