Search

Constitució del jurat dels Premis Impacte 2022 dels Doctorats Industrials de la Generalitat de Catalunya

El Pla de Doctorats Industrials de la Generalitat de Catalunya celebra el seu desè aniversari amb la primera edició dels Premis Impacte 2022. El jurat, presidit pel conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, està format per professionals destacats de l'àmbit acadèmic i industrial. El concurs busca visibilitzar l'impacte de la recerca col·laborativa en els projectes de doctorat industrial, i s’ha obert a participants del Pla de Doctorats Industrials i a qualsevol persona major d'edat resident a Catalunya.
El jurat d'aquests premis està presidit pel conseller de Recerca i Universitats Joaquim Nadal i Farreras, i està format per destacats professionals de l'àmbit acadèmic i industrial. Entre ells, la Dra. Isabel Amat, Global Head of Innovation and Pipeline Management a Reig Jofre; el Dr. Enric Canela, catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona; el Sr. Pere Joan Giralt, professor investigador de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull; el Dr. Antonio Huerta, director de la institució ICREA; la Dra. Anna Sánchez, fundadora d'iTimes Advisers i vicepresidenta de Telescos.cat; la Dra. Mariona Serra, cofundadora i CEO de Goodgut (HIPRA); el Dr. Jordi Mas, director general de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (fcri); i la Sra. Sara Miragall, del Young Talent Program HR de SEAT S.A.
A la imatge d’esquerra a dreta: Jordi Alba (director tècnic del Pla de Doctorats Industrials); Dr. Antonio Huerta (director de la institució ICREA); Joaquim Nadal i Farreras (conseller de Recerca i Universitats); Albert Sangrà (director acadèmic del Pla de Doctorats Industrials); Dra. Anna Sánchez (fundadora d’iTimes Advisers i vicepresidenta de Telescos.cat); Sr. Pere Joan Giralt (professor investigador de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull); Sra. Sara Miragall (Young Talent Program HR de SEAT S.A.)

 

El Pla de Doctorats Industrials de la Generalitat de Catalunya celebra aquest any el seu desè aniversari amb la primera edició dels Premis Impacte 2022. Aquesta iniciativa busca visibilitzar l’impacte generat per la recerca col·laborativa en el si dels projectes de doctorat industrial.

El jurat d’aquests premis està presidit pel conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, i té com a secretari el director acadèmic del Pla de Doctorats Industrials, el Dr. Albert Sangrà Morer. El jurat està format per destacats professionals de l’àmbit acadèmic i industrial. Entre ells, la Dra. Isabel Amat, Global Head of Innovation and Pipeline Management a Reig Jofre; el Dr. Enric Canela, catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona; el Sr. Pere Joan Giralt, professor investigador de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull; el Dr. Antonio Huerta, director de la institució ICREA; la Dra. Anna Sánchez, fundadora d’iTimes Advisers i vicepresidenta de Telescos.cat; la Dra. Mariona Serra, cofundadora i CEO de Goodgut (HIPRA); el Dr. Jordi Mas, director general de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (fcri); i la Sra. Sara Miragall, del Young Talent Program HR de SEAT S.A.

Aquest jurat, format per professionals de gran prestigi en els seus respectius camps, aportarà la seva experiència i coneixements per avaluar l’impacte de la recerca col·laborativa entre el món acadèmic i el món socioeconòmic. La seva tasca serà clau per reconèixer i premiar aquells projectes que han tingut un impacte significatiu en la societat, en les empreses o institucions, o en el desenvolupament professional de les persones.

L’objectiu principal del jurat és avaluar les 47 propostes presentades en el concurs, tenint en compte la seva capacitat per expressar de manera clara i sintètica els impactes generats, tant en el text com en la infografia. A més, el jurat també valorarà l’originalitat del treball, el concepte i la seva plasmació gràfica o execució. Les propostes s’han pogut presentar des de diferents perspectives: l’impacte general en la societat, en la mateixa empresa o institució, o en el desenvolupament professional de les persones, però també s’ha buscat apropar els Doctorats Industrials a la ciutadania amb la finalitat d’identificar reptes, actuals o futurs, i anticipar quin tipus d’impacte generarien.

Durant el mes de juliol es resoldran els guanyadors i guanyadores de les diferents categories del concurs, els quals rebran com a premi la inclusió del seu text en el Llibre commemoratiu dels 10 anys del Pla de doctorats Industrials, amb data de publicació prevista per al setembre, així com un iPad Wi-fi 64GB Space Gray (9th Generation) amb un iPad Smart Cover (Negre), entregats durant la gala de celebració dels 10 anys del Pla dels Doctorats Industrials programada per a l’octubre d’enguany. 

Amb aquesta iniciativa, la Generalitat de Catalunya reafirma el seu compromís amb la recerca i la innovació, i reconeix la importància de la col·laboració entre el món acadèmic i el món empresarial per afrontar els reptes actuals i futurs de la nostra societat.