Roka Furadada, amb 4 projectes de doctorat industrial, dona el primer lot de cremes protectores a l’UCI de l’Hospital del Mar

Roka Furadada, una startup especialitzada en actius solars intel·ligents, ha donat a l’Hospital del Mar un lot de cremes protectores per a pacients de l’UCI que realitzen sortides terapèutiques a prop del mar. Aquesta donació, des del seu laboratori al Parc Científic de Barcelona, continua la seva col·laboració amb l’hospital iniciada el setembre passat.

La contribució de Roka Furadada, en forma de cremes de 30 ml amb SPF 30, millorarà la seguretat solar dels pacients de l’UCI de l’Hospital del Mar, gràcies a la seva tecnologia ROKA Smart UV®. A l’acte de lliurament van participar representants tant de Roka Furadada com de l’hospital.

L’empresa, recentment destacada com una de les 100 millors startups del 2023 segons l’Associació de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya (APTE, desenvolupa cinc projectes de recerca aplicada centrats en la investigació d’ingredients per a la prevenció de problemes de pell, en el marc del Pla de Doctorats Industrials.

Llegir la notícia original al següent enllaç