Search

Reportatge sobre el projecte DI entre l’empresa Agromillora i la UPC

Us convidem a veure aquest petit reportatge sobre el projecte de Doctorat Industrial entre l’empresa Agromillora Group i la Universitat Politècnica de Catalunya. Interessants testimonis com el del doctorand industrial Sergio Borraz Martínez, dels investigadors i dels responsables d’empresa, un nou exemple de transferència de coneixement!

En aquest petit reportatge podeu escoltar els testimonis del doctorand industrial Sergio Borraz, els investigadors Anna Gras (directora de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona – UPC) i Joan Simó (director científic de la Fundació Miquel Agustí), així com la Mariàngela Mestre com a responsable del Centre de Materials Inicials i Qualitat d’Agromillora Iberia S.L.U i Joan Torrents (Corporate Development and R&D Director d’Agromillora Group).

Tots ells ens van dedicar una bona estona a mostrar-nos les instal·lacions on es desenvolupa el projecte de Doctorat Industrial, i ens van explicar també les seves impressions sobre l’experiència amb el Pla de Doctorats Industrials. Desitjem us resulti tant interessant com a nosaltres aquest nou exemple de transferència de coneixement.

Doctorats Industrials, doctora’t en futur!