Search

Estrenem nou web dels Doctorats industrials

A l’equip dels Doctorats Industrials ens plau presentar-vos el nou web dels Doctorats Industrials. Una renovació necessària en l’àmbit de la comunicació, visibilització i servei públic. Us convidem a descobrir el nou web més entenedor, de fàcil accés i estèticament més atractiu.

Les cinc claus per entendre el nou web:

  1. USABILITAT: hem establert com a prioritari potenciar la usabilitat amb un format responsive i àgil, així mateix la nova interfície permet millorar substancialment la navegació oferint una experiència d’usuari molt més neta on el color blanc guanya presència per oxigenar el web.
  2. INFORMACIÓ: l’obtenció de la informació s’ha simplificat i els textos s’han adaptat a un llenguatge més clar i concís. Hem volgut concretar i segmentar la informació per facilitar en tot moment que l’usuari sempre tingui disponible les informacions fonamentals per participar al Pla de Doctorats Industrials, així com entendre en què consisteix un projecte DI. 
  3. PROJECTES: el cor del web batega a l’apartat de projectes, que hem volgut dinamitzar i generar una fitxa independent per a cada projecte, amb l’accés al document per poder formalitzar la participació en el projecte escollit. A més hem implementat un mapa per poder visualitzar els projectes que participen o han participat del Pla. Tot plegat amb l’objectiu de què pugueu cercar aquella informació que més us interessi.  
  4. CONTACTE: també hem visibilitzat més les vies de comunicació amb nosaltres amb l’objectiu de facilitar tot el procés d’un projecte DI, així com millorar i simplificar el procés de subscripció al nostre butlletí. 
  5. CONTINGUTS: el redisseny ha comportat també un nou apartat de continguts multimèdia on, de manera dinàmica, els continguts s’organitzen en quatre categories. Els continguts representen un resum dels materials més actualitzats de la llista de distribució dels Doctorats Industrials del canal de YouTube de Coneixement de la Generalitat de Catalunya.
Nou Web del Pla de Doctorats Industrials