NeurekaLAB, amb un Doctorat Industrial, guanya el guardó al millor projecte social de Premios de Internet

NeurekaLAB, una spin-off de les universitats de Barcelona i Vic-Central de Catalunya, ha guanyat el premi al millor projecte social de Premis d'Internet. NeurekaLAB es va presentar a la categoria d'Emprenedoria i investigació, i ha hagut de competir amb un centenar d'empreses més.

La spin-off NeurekaLAB, participada per la Universitat de Barcelona i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, ha obtingut el premi al millor projecte social de Premios de Internet. S’hi havien presentat 336 sol·licituds per a quatre categories: Transformació digital, Marca personal i creadors de contingut, Emprenedoria i investigació, i Envelliment saludable. NeurekaLAB es va presentar a la categoria d’Emprenedoria i investigació, i ha hagut de competir amb un centenar d’empreses més.

El director científic de NeurekaLAB i investigador del Departament de Psicologia Clínica i Psicobiologia de la Universitat de Barcelona, Josep M. Serra-Grabulosa, ha valorat molt positivament el premi: “Estem molt orgullosos d’haver-lo aconseguit, ja que en el tribunal d’experts hi havia representants d’empreses capdavanteres com Google, Hewlett Packard, Telefónica, Huawei, Meta… És un reconeixement que la feina que hem anat fent està ben feta”.

Llegeix la notícia original en aquest enllaç.