L’empresa CUBIQ FOODS, amb un Doctorat Industrial, protagonista al programa Valor Afegit de TV3

La creixent problación mundial demanda majors quantitats de productes derivats dels animals amb un major valor nutricional. Al costat de la revolució en proteïnes vegetals, la indústria alimentària també aposta per la innovació en greixos alternatius, més nutritius i sostenibles. Aquesta demanda representa un repte des del punt de vista agropecuari, tecnològic i ètic que unes poques empreses estan intentant enfrontar amb solucions innovadores.

En aquest context s’emmarca Cubiq Foods, una start-up centrada en la producció de grasses animals per al seu ús com a suplement en productes alimentaris plant-based, així com en productes de carn conreada, aportant els nutrients i les propietats organolèptiques d’una grassa animal sense necessitat que intervinguin granges, escorxadors i animals durant el procés.

Per aquest motiu Cubiq Foods ha sigut protagonista en el programa Valor Afegit de TV3 on destaquen com la indústria alimentària aposta per la innovació en greixos alternatius, més nutritius i sostenibles, al costat de la revolució en proteïnes vegetals. En aquesta línia us convidem A llegir la nostra entrevista a Sònia Hurtado, cofundadora de Current Foods, qui estant creant la propera generació de peix i marisc amb plantes i biotecnologia.

Concretament, el projecte de Doctorats Industrials desenvolupat per Cubiq Foods té com a objectiu contribuir al desenvolupament d’una plataforma de producció alternativa i sostenible d’àcids grassos omega-3 basada en sistemes de cultiu cel·lular.

Podeu veure el programa en aquest enllaç: