Search

Se publican las bases de los Premios Impacto 2022 de los Doctorados Industriales

El objetivo de este concurso es visibilizar el impacto que genera la investigación colaborativa entre el mundo académico y el mundo económico.
Premios Impacto 2022 del Plan de Doctorados Industriales

El Plan de Doctorados Industriales celebra este año sus 10 años de vida. Durante esta primera década de funcionamiento del programa del Departamento de Investigación y Universidades ha implicado a 530 empresas, las 12 universidades catalanas, 25 centros de investigación de Cataluña (CERCA), otros organismos de investigación en Cataluña (CSIC, BSC, Eurecat, entre otros), que en conjunto han involucrado a más de 600 investigadores e investigadoras.

Per celebrar aquesta efemèride presentem la primera edició dels Premis Impacte 2022 dels Doctorats Industrials.

L’objectiu d’aquest concurs és visibilitzar l’impacte que han generat els projectes de doctorat industrial finançats per la Generalitat de Catalunya des de perspectives diferents: general en la societat, en la mateixa empresa o institució, en el desenvolupament professional de les persones. A més, un segon objectiu és apropar els Doctorats Industrials a la ciutadania amb la finalitat d’identificar reptes (actuals o futurs) i anticipar-ne quin tipus d’impacte generaria. S’espera que aquestes propostes puguin ser futures sol·licituds a la convocatòria d’ajuts DI.

El concurs està dirigit a participants del Pla de Doctorats Industrials (responsables d’empresa, directores i directors de tesi, doctores i doctors industrials, doctorandes i doctorands industrials), però també, i amb l’objectiu d’obrir el programa de Doctorats Industrials a tota la ciutadania, convidem a participar en el concurs a qualsevol persona, major d’edat, resident a Catalunya.

Los ganadores de las diferentes categorías del concurso recibirán como premio:

· La inclusió del seu text en el Llibre commemoratiu dels 10 anys del Pla de doctorats Industrials

· Lliurament d’un iPad Wi-fi 64GB Space Gray (9th Generation) més un iPad Smart Cover (Negre) durant l’acte de celebració dels 10 anys, que tindrà lloc en el primer trimestre de 2023.

La data límit de presentació serà a les 14.00 hores del dia 15 de desembre de 2022.

Us convidem a descobrir les bases del concurs en el següent enllaç, i t’animem a presentar la teva candidatura en el formulari que hi trobaràs.