Search

El Centre Tecnològic BETA inicia un Doctorat Industrial amb l’empresa MAFRICA per obtenir aigua per a ús no domèstic a partir de residus d’origen animal

Notícia Original: mon.uvic.cat (25/02/2022)

Instalacions de MAFRICA a Sant Joan de Vilatorrada, Barcelona
Instalacions de MAFRICA a Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona)

El Centre Tecnològic BETA de la UVic-UCC juntament amb l’escorxador MAFRICA posaran en marxa un nou doctorat industrial i ho faran amb la tesi doctoral que desenvoluparà Miquel Bistué.

Aquest doctorand se centrarà en l’operació i optimització de tecnologies innovadores basades en processos de membranes per a l’obtenció d’aigua d’alta qualitat, demostrant la seguretat biològica, química i sanitària de la reutilització d’aquesta aigua en activitats de neteja. Per altra banda, Bistué investigarà i demostrarà la factibilitat de valoritzar els residus sòlids generats durant el procés de transformació de subproductes d’origen animal no destinats a consum humà, mitjançant l’aplicació de tractaments biològics per a la producció de bioestimulants.

Lidia Paredes i Laura Mejias, investigadores de l’Àrea de Tecnologies Ambientals i Bioeconomia Circular del CT BETA, dirigiran aquesta tesi doctoral finançada per AGAUR-Doctorats Industrials dins el marc del projecte europeu ACCELWATER.

Continuar llegint a la notícia original