Search

Albert Sangrà destaca el paper dels Doctorats Industrials en l’Enginyeria de Requisits a la REFSQ 2023

Albert Sangrà, director del Pla de Doctorats Industrials, participa en la REFSQ 2023 a Barcelona, ressaltant la importància dels valors humans en l'enginyeria de requisits i la col·laboració entre universitats i empreses.
Albert Sangrà, director del Pla de Doctorats Industrials, explicant a l'audiència del REFSQ 2023 (29th International Working Conference on Requirement Engineering: Foundation for Software Quality) els beneficis dels Doctorats Industrials per a les empreses del sector de l'Enginyeria de Requisits.

El director del Pla de Doctorats Industrials, Albert Sangrà, participa en la prestigiosa International Working Conference on Requirements Engineering: Foundation for Software Quality (REFSQ 2023) a Barcelona. La 29a edició d’aquest esdeveniment, celebrat entre el 17 i el 20 d’abril de 2023, se centra en els valors humans en l’enginyeria de requisits i la seva importància en la interacció entre desenvolupadors, usuaris i sistemes.

Durant la seva presentació a la secció d’Indústria de la REFSQ 2023, Sangrà destaca la importància de la col·laboració entre universitats i empreses en la formació de nous professionals. A més, posa en relleu l’aportació dels doctorats industrials en la millora de la competitivitat dels sectors empresarials, especialment en projectes de tecnologies de la informació.

Sangrà explica que els doctorats industrials combinen la formació acadèmica amb la pràctica en empreses de diversos sectors. A través del Pla de Doctorats Industrials, els estudiants de doctorat tenen l’oportunitat de desenvolupar les seves tesis en un entorn empresarial, treballant en projectes reals i guanyant experiència en el món professional. Les empreses col·laboradores també obtenen beneficis, com l’accés a coneixements de primera mà i la possibilitat de desenvolupar projectes innovadors amb la col·laboració dels doctorands.