Webinar DI amb BIB, FCRI i Bigfinite: “Talent, recerca i competitivitat: la fórmula del Doctorat Industrial”

CONTINGUTS DISPONIBLES

El pla de Doctorats Industrials ha emés el darrer 17 de Setembre un nou webinar en col·laboració amb Bioinformatics Barcelona Association (BIB) i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI). La sessió es va adreçar a persones d’empreses i institucions que impulsen projectes d’innovació aplicada en bioinformàtica, a investigadors/es d’universitats, centres de recerca o centres tecnològics i a estudiants/es de màster que vulguin impulsar-ne un o participar-hi.

La sessió s’ha centrat en com l’experiència dels Doctorats Industrials combinen la recerca aplicada en bioinformàtica, la retenció del talent i la innovació del nostre teixit empresarial en col·laboració amb el sistema de recerca del país. Un aspecte important durant la sessió ha sigut explicar de quina manera els participants es poden  beneficiar dels avantatges d’aquest programa. S’han donat també els detalls sobre com els Doctorats Industrials poden ajudar als possibles candidats o participants dels projectes de recerca aplicada en bioinformàtica, i sobre quines són les qüestions interessants per poder accedir als ajuts previstos.

La sessió ha comptat també amb la participació del doctor Toni Manzano (CSO de l’empresa Bigfinite Inc.) que ha explicat, desde la seva experiència en el sector, les millors eines i experiències per a innovar en bioinformàtica. 

El programa de la sessió:

Programa

  • Benvinguda de la Dra. Ana Ripoll, presidenta de Bioinformatics Barcelona (BIB).
  • Benvinguda del Dr. Albert Sangrà, director dels Doctorats Industrials.

Ponents

  • Sra. Susaina Figuera, Cap de Projectes de Disseminació i Innovació de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. 
  • Dr. Toni Manzano, Co-founder, CSO de l’empresa Bigfinite Inc.

Modera:

  • Sra. Ivón Landa, Gerent de Bioinformatics Barcelona (BIB).