Obert el termini per participar a la quarta edició dels Big Data Talent Awards

4a edició dels Big Data Talent Awards

El Centre d’Excel·lència en Big Data de Barcelona organitza la 4a edició dels Big Data Awards amb el patrocini d’Oracle.

Els Big Data Talent Awards tenen per objectiu reconèixer les tesis doctorals i projectes de final de màster o postgrau relacionats amb Big Data i Data Analytics amb més impacte socioeconòmic i amb la més gran innovació tecnològica.

A qui s’adreça?

Estudiants que hagin presentat tesi doctoral o projecte de fi de màster o postgrau durant el curs 2017-18 a les universitats catalanes.

Categories

Es premiaran el projectes de millora de la innovació tecnològica i amb major impacte socioeconòmic segons les següents categories

  • Categoria I: projecte final de màster o postgrau
  • Categoria II: tesi doctoral

Premis

Oracle, en qualitat de patrocinador de la 4a edició dels Big Data Talent Awards, oferirà als guanyadors un premi de 1.000€  per a la categoria I (projecte final de màster o postgrau) i 1.500€ per a la categoria II (tesi doctoral). Als premis se’ls aplicaran les retencions tributàries pertinents.

Terminis de la convocatòria

La convocatòria per a la presentació de candidatures romandrà oberta fins el divendres 28 de setembre de 2018 a les dotze del migdia.

Participa!

Per participar cal emplenar el següent formulari d’inscripció. Consulta les bases de la convocatòria.