La convocatòria de Doctorat Industrial de l’any 2021 ha estat molt exitosa per a la UVic-UCC, ja que en les dues últimes resolucions ha obtingut finançament pels 6 projectes que es van presentar en el darrer trimestre, tres dels quals del programa de doctorat en Medicina i Ciències Biomèdiques.
Notícia Original: apunt.uvic.cat (14/10/2021)
Un d’aquests projectes porta per títol “Desenvolupament d’una vacuna enfront la leishmaniosi canina” i es desenvoluparà amb l’empresa Zoetis Manufacturing & Research S.L. El projecte, liderat a la UVic-UCC pel Dr. Josep Maria Trullàs com a director de tesi i membre del Grup de Recerca TR2Lab, el durà a terme la doctoranda Susanna Martorell en el marc del programa de doctorat en Medicina i Ciències Biomèdiques.
Un altre projecte és el titulat “Avaluació de l’impacte d’un pla formatiu institucional per la millora de la qualitat dels registres aplicats al procés quirúrgic com indicadors de la qualitat i seguretat del pacient”, amb la Fundació Sant Joan de Déu de Martorell. El projecte liderat a la UVic-UCC per la Dra. Maria Mateu, com a directora de tesi i membre del Grup de Recerca en Innovació Docent, Simulació i Seguretat del Pacient, el realitzarà la doctoranda Sixtina Perarnau també en el marc del programa de doctorat en Medicina i Ciències Biomèdiques.
Dos projectes més són amb l’Institut Català de la Salut. Un dels d’ells és “Validació d’un check-list d’actuació en l’atenció a codi infart a l’atenció primària”. El projecte està liderat a la UVic-UCC pel Dr. Josep Lluís García, com a director de tesi i membre del Grup de Recerca Data Analisis and Modelling, i el durà a terme la doctoranda Encarna Sánchez Freire en el marc del programa de doctorat de Medicina i Ciències Biomèdiques. L’altre projecte, titulat “La Telemedicina proactiva, una eina més per facilitar la cobertura sanitària universal, a l’era digital”, estarà sota la direcció del Dr. Francesc García Cuyàs membre del Grup de Recerca Digital Care i el durà a terme el doctorand Robert Panadés Zafra en el marc del programa de doctorat en Medicina i Ciències Biomèdiques.
Amb la Fundació Tutelar de les comarques gironines es podrà desenvolupar el projecte titulat “Desenvolupament d’una eina avaluativa per les entitats socials a partir d’indicadors de drets humans”. Sota la direcció de la Dra. Olga Pedragosa, membre del grup de recerca en Atenció a la Diversitat, aquest projecte el durà a terme el doctorand Marcel Pi Saguer en el marc del programa de doctorat en Innovació i Intervenció Educatives.
Finalment, també es podrà dur a terme amb l’empresa Pharma Biozyme, S.L. el projecte titulat: “Development of a personalized multifactorial model for prebiotics, probiotics and postbiotics prescription”, liderat per la directora de tesi Malu Calle, membre del grup de recerca Bioinformatics and Medical Statistics. El treball de recerca el durà a terme la doctoranda Meritxell Pujolassos Tanyà en el marc del programa de doctorat en Ciències Experimentals i Tecnologia.