Èxit de participació en les jornades sobre incentius Fiscals per a beneficiaris del Pla de Doctorats Industrials

Més de 70 persones del món empresarial van omplir la sala d’actes a ACCIÓ

L’objectiu de la jornada consistia a explicar a les empreses beneficiàries del Pla de doctorats industrials les diferents estratègies actuals per maximitzar els beneficis fiscals, lligades a l’execució dels projectes d’R+D+I i a la contractació de personal investigador.

El senyor Carles Miranda, gerent d’Unitat d’Innovació Empresarial d’ACCIÓ, va donar la benvinguda als assistents. Tot seguit, el senyor Joan Francesc Córdoba, del comitè executiu del Pla del doctorats industrials, va explicar en què consistia el Pla, exposició dirigida sobretot a les empreses que encara no en formen part però que hi estan interessades.

La senyora Eugenia Guerrero, gestora de projectes d’R+D de la Unitat d’Innovació Empresarial d’ACCIÓ, i a continuació el senyor Gerardo Malvido de l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR) van exposar el sistema d’incentius fiscals a la innovació i el programa de suport dels incentius fiscals d’ACCIÓ, així com les novetats fiscals per a projectes d’innovació, les deduccions i les bonificacions per a beneficiaris del Pla de doctorats industrials.

L’acte va finalitzar amb un torn de preguntes en què diversos assistents van poder resoldre els dubtes sorgits durant la jornada.