Search

GasN2itrógeno y Neurekalab, ambas empresas con proyectos de Doctorados Industriales, ganan los Premios Innovacat 2022

El projecte GasN2Itrogen, de l'empresa GasN2 (Empresa Avança), i l'empresa constituida com a spin-off de la UVic-UCC i la UB Neurekalab (Empresa Jove) han estat els guanyadors de la vuitena edició dels Premis Innova-cat.
Guardonats a Innovacat, els premis de la innovació a Osona
Guardonats a Innovacat, els premis de la innovació a Osona / Foto: Adrià Costa

Els Premis Innovacat 2022 ja tenen guanyadors. Després de l’aturada obligada per la pandèmia, la vuitena edició ha reconegut Neurekalab com a Empresa Jove i GasN2itrogen en la categoria Avança. El veredicte s’ha fet públic el dijous 27 d’octubre al vespre en una gala que ha omplert la Colònia Rusiñol de Manlleu.

A l’edició d’enguany hi han participat 34 empreses, la meitat en cada categoria, de tipologia molt diversa, des de totalment industrials a centrades en els serveis a les persones, passant per companyies molt innovadores o d’economia social. D’aquestes, 32 van passar el tall i van poder defensar el seu projecte durant tres minuts davant del jurat.

L’acte ha estat conduït per la coneguda periodista Cristina Puig. Enguany s’ha apostat per un canvi de format i a l’escenari s’ha viscut una conversa entre tres experts en emprenedoria. Hi han pres part Joan Font, director general del Grup Bon Preu; Genís Roca, president de Fundacio.cat; i Elisenda Tarrats, professora investigadora i coordinadora de la Unitat d’Emprenedoria de UVic UCC.

Podeu llegir la notícia original en aquest enllaç