Braingaze, spin-off de la UB con tres doctorados industriales, cierra una inversión de 1,5 millones de euros para desarrollar soluciones de salud cognitiva

L'empresa, spin-off de la Universitat de Barcelona, vol accelerar el desenvolupament de productes per tractar el TDAH, l'Alzheimer i l'autisme | La inversió, liderada per Ryse Asset Management, Orbit Startups i Artesian, servirà per impulsar les solucions terapèutiques i diagnòstiques.

La spin-off de la Universitat de Barcelona, Braingaze, consolida una inversió d’1,5 milions d’euros per introduir solucions innovadores en el mercat de la salut cognitiva.

Especialitzada en salut cognitiva digital, Braingaze ha aconseguit amb èxit una inversió que accelerarà el desenvolupament tant clínic com empresarial de les seves solucions diagnòstiques i terapèutiques per a trastorns cognitius i malalties neurodegeneratives. Aquestes solucions inclouen el tractament del TDAH, la malaltia d’Alzheimer i el trastorn de l’espectre autista, entre d’altres.

L’empresa participa en el Pla de Doctorats Industrials des del 2013 amb tres projectes de doctorat industrial. La seva tecnologia combina biomarcadors patentats de micromoviments oculars, videojocs casolans i algoritmes d’aprenentatge profund. Això permet proporcionar diagnòstics de precisió i objectivitat líder en el sector, així com solucions terapèutiques que milloren els nivells de funció cognitiva, superant les limitacions dels tractaments convencionals.
Les solucions de diagnòstic del TDAH de Braingaze ja s’utilitzen en pràctica clínica en el mercat espanyol, demostrant la seva eficàcia i acceptació.

L’èxit de Braingaze en aquesta ronda d’inversió reflecteix la confiança del mercat en la seva innovadora tecnologia, així com en la seva capacitat per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per trastorns cognitius i neurodegeneratius.

 

Per a més informació podeu consultar:

La spin-off de la UB, Braingaze, cierra una inversión de 1,5 millones de euros para llevar al mercado soluciones de salud cognitiva (06-03-2024 | http://www.fbg.ub.edu)