Descripció del projecte
Partint de la hipòtesi que la digitalització del control optimitza la gestió del risc per part de les autoritats, l’objectiu principal d’aquesta tesi és investigar que aporta de la digitalització del control, en base al procés de transformació digital que s’ha realitzat per part de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (endavant ASPB) en el control dels establiments minoristes de la ciutat.
Fase 1:
Avaluar l’ús d’un entorn digital durant les inspeccions oficials de control de la seguretat alimentària en els establiments minoristes per part de les autoritats competents (AC) d’Espanya.
Fase 2:
Analitzar els canvis derivats del sistema d’inspecció digital de l’ASPB, respecte a la inspecció tradicional, per al control oficial de seguretat alimentària en els establiments minoristes de la ciutat de Barcelona.
Fase 3:
Definició i estudi quantitatiu d’una nova mètrica basada en el número i gravetat d’incompliments detectats amb el nou sistema d’inspecció digital de l’ASPB per a la gestió del risc de la seguretat alimentària dels establiments minoristes de la ciutat de Barcelona.
