Descripció del projecte

En el marc actual de la industria de la construcció, al llarg dels anys, l’experiència adquirida ha arribat a un mètode de treball que s’aplica tant en les etapes de disseny com d’execució. Aquestes tècniques estan arribant a la seva obsolescència degut a la pressió de la societat a obtenir resultats en un període de termini breu, un cost reduït i un compromís social i mediambiental d’obligat compliment.
Per tant, tot indica que s’ha de desenvolupar una nova metodologia que cobreixi les noves necessitats, aquest és l’objectiu del projecte ASHVIN, on mitjançant la tecnologia dels “Digital Twin”, la integració del IoT (internet of things) i tecnologia de processament d’imatges, s’espera obtenir una alta millora en productivitat, reducció de costos i assegurar condicions de treball segures.

El projecte ASHVIN està format per un aglomerat, a nivell Europeu d’empreses i universitats amb el recolzament de l’Unió Europea, que estudia el desenvolupament de noves eines digital d’aplicació a l’enginyeria civil, industrial i de l’edificació.MÉS INFORMACIÓ

Si t’interessa l’oferta, omple el pdf amb les teves dades i envia´l a doctorats.industrials.recerca@gencat.cat