La UVic – UCC presenta a empreses, investigadors i a futurs doctorands el Pla de Doctorats Industrials

La UVic - UCC presenta a empreses, investigadors i a futurs doctorands el Pla de Doctorats Industrials. La UVic-UCC té tres doctorats industrials en marxa des del curs passat

NOTÍCIA ORIGINAL VILAWEB (14.06.2014) 

La UVic-UCC té tres doctorats industrials en marxa des del curs passat

Aquest dijous ha tingut lloc a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya una jornada de presentació del Programa de Doctorats Industrials a càrrec del Dr. Antonio Huerta, director del programa de Doctorats Industrials de la Secretaria General d’Universitats. El Pla de Doctorats Industrials és una estratègia del Govern de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb les universitats públiques i privades, que té per objectius contribuir a la competitivitat i internacionalització del teixit industrial català, retenir el talent i donar als estudiants les condicions necessàries per desenvolupar projectes d’R+D+I en una empresa.

Tal com ha explicat Antonio Huerta, els agents implicats en el pla són l’empresa, la universitat i l’estudiant de doctorat, a més de l’administració. Per a l’empresa, tenir un doctorand industrial li reporta poder millorar la competitivitat pel fet d’estar en contacte amb personal altament qualificat, projecció, experiència i internacionalització. També pot accedir a equipaments científics i tecnològics d’última generació i aprofitar de l’experiència i del coneixement del personal acadèmic, a més d’accedir a reduccions fiscals en l’impost sobre societats i bonificacions en cotitzacions a la Seguretat Social.