Integra Tx amb un Doctorat Industrial tanca una ronda de 4,5 milions per desenvolupar teràpies gèniques

L’empresa biotecnològica Integra Tx liderada per l’investigador Marc Güell amb tres Doctorats Industrials, i Avencia Sánchez-Mejías prepara el seu primer prototip per al tractament de malalties hereditàries.


Notícia Original: www.viaempresa.cat (02/12/2021)

 

Marc Güell i Avencia Sánchez-Mejías, impulsors d'Integra Tx / CEDIDA
Marc Güell i Avencia Sánchez-Mejías, impulsors d’Integra Tx / CEDIDA

La biotecnològica catalana Integra Tx ha captat 4,5 milions d’euros en la seva primera ronda d’inversió. La startup, spin-off de la Universitat Pompeu Fabra especialitzada en eines d’edició genètica per millorar l’efectivitat i la seguretat de les teràpies avançades, utilitzarà els recursos per acabar el prototip d’una nova plataforma tecnològica, per a la validació preclínica amb models in vivo ex vivo i per gestionar la cartera de patents dels dos propers anys.

Els fons Advent France Biotechnology, l’espanyol Invivo Capital i el nord-americà Takeda Ventures han liderat la ronda de l’empresa, el potencial de la qual és que resol algunes limitacions tècniques de la teràpia gènica. Les teràpies avançades són un dels pilars de la medicina del futur i estan orientades tant a prevenir com tractar malalties genètiques i oncològiques que, ara com ara, són incurables.

[…] Podeu seguir llegint la notícia original publicada a www.viaempresa.cat