Search

NeurekaLAB, primera spin-off de la UVic-UCC,ofereix la llicència gratuïta de NeurekaNUM fins a final de curs.

NOTÍCIA ORIGINAL – mon.uvic.cat – 11/05/2019

Des de NeurekaLABla primera spin-off de la UVic-UCC creada juntament amb la UB, per millorar l’aprenentatge i reduir el fracàs escolar, es posen al costat de les famílies i els hi donen el seu suport en aquest període de confinament oferint la llicència gratuïta a totes les famílies de NeurekaNUM fins el final d’aquest curs.

Des de NeurekaLAB us animen a seguir treballant per superar les dificultats matemàtiques i facilitar l’aprenentatge de manera àgil i divertida amb el mètode NeurekaNUM.

Utilitzeu el codi COVID19 al donar-vos d’alta per gaudir d’aquesta promoció gratuïta. Els usuaris ja registrats hi tenen accés automàticament.

Sobre NeurekaLAB

NeurekaLAB SL és una empresa social, constituïda com a spin-off de la Universitat de Barcelona i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. Neix amb el compromís d’investigar el procés d’aprenentatge així com les dificultats associades per tal d’anticipar les necessitats dels nens i nenes en edat escolar.

El coneixement i l’experiència multidisciplinaris de NeurekaLAB permeten dissenyar i desenvolupar noves solucions tecnològiques baremades per l’avaluació del perfil cognitiu dels nens i nenes, així com la detecció precoç i el tractament de les dificultats d’aprenentatge i els trastorns del neurodesenvolupament.

Entenen aquest projecte com una oportunitat per fer un transvasament de l’evidència científica a l’aula, als professionals i a les famílies mitjançant eines digitals d’ús intuïtiu.

NeurekaLAB és sensible a les diferències individuals en el procés d’aprenentatge, on la detecció precoç de les dificultats és essencial en la consolidació dels continguts relacionats per garantir-ne l’èxit.

L’equip

L’equip de NeurekaLab està format per professionals multidisciplinaris, dedicats a la recerca de nous mètodes per detectar i tractar problemes d’aprenentatge en la infància.

Josep M. Serra Grabulosa, Doctor en Psicologia, invetigador del grup de recerca Digital Care de la UVic-UCC i de l’Institut de Neurociències de la UB, és el director científic.

Sergi Grau Carrión, Doctor en Enginyeria informàtica i EMBA,coordinador del grup de recerca Digital Care de la UVic-UCC, és el director tecnològic.

Josep Hornos Arias, Enginyer Informàtic, doctorand del programa ‘Ciències Experimentals i Tecnologies‘ de la UVic-UCC i membre grup de recerca Digital Care, s’encarrega de la R+D+i.

Per a més informació visiteu la web de NeurekaLAB.