BMAT, amb 2 doctorats industrials, guardonada amb el Premi José Manuel Lara a l’ambició i el Propòsit Empresarial

BMAT té com a objectiu connectar tota la indústria musical mundial a través d'un sistema operatiu impulsat per l'aprenentatge automàtic i l'experiència en drets d'autor.

BMAT, una empresa de tecnologia musical, ha rebut el Premi José Manuel Lara a l’ambició i el Propòsit Empresarial a la 39a Reunió Cercle d’Economia. L’objectiu d’aquest premi és reconèixer aquells projectes empresarials amb un gran propòsit que creixen, escalen i s’acaben convertint en empreses consolidades i estables. 

L’empresa BMAT ha desenvolupat dos projectes de doctorat industrial en col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra, un dels projectes ja finalitzat. La recerca d’aquests projectes s’ha explicat en un recent reportatge disponible al web del Pla de Doctorats Industrials. L’empresa té com a objectiu connectar tota la indústria musical mundial a través d’un sistema operatiu impulsat per l’aprenentatge automàtic i l’experiència en drets d’autor. BMAT ha rebut diversos reconeixements, incloent-hi el de Pime de l’Any 2019 de Barcelona i té una gran reputació al seu sector.

Podeu llegir la notícia completa disponible al mitjà Via Empresa